bartk94.reismee.nl

Laatste reacties

Hieronder vind je een overzicht van de laatste 100 reacties

Thea Traa .

Welkom thuis je bent weer een ervaring rijker . Groetjes

Lenie Schoones

Welkom thuis tot ziens Groetjes Oma

Jan en Thea

Hoi Bart
Bij deze mijn allerlaatste reactie op jouw avontuur. Het is denk goed om je ongenoegen even te spuien dat lucht op maar geef het daarna een plaatsje. Het liefst helemaal achteraan bij je reiservaringen. Omgaan met teleurstellingen is nu eenmaal niet het gemakkelijkste maar dat geldt voor iedereen. Dingen die je toch niet kunt veranderen daar kun je beter geen energie in steken....
Onthoud vooral de mooie en unieke dingen die je gezien en ervaren hebt.
Maar ook de zorgzaamheid die je gekregen hebt van volkomen onbekende mensen tijdens je ziekzijn. Ook dat is een bijzondere en onbetaalbare ervaring....
Alles samen is dit toch een geweldige en meer dan de moeite waard zijnde reis geweest. Nog even en je bent weer in ons kikkerlandje.
Je kent de tekst nog wel:
Het is overal goed maar nergens beter als bij ons.....
Behouden thuiskomst kerel.
We zien je wel weer een keertje verschijnen toch?
Groetjes Jan en Thea

Sjan v Oene

Veilige reis naar huis Bart. Daar wordt naar je uitgekeken.
Groetjes Sjan

Adrie Oerlemans.

Goeie reis terug Bart.

jan en thea

Hoi Bart
Ik weet niet of het er nog in zit dat je gaat bloggen.
Je reis zit er bijna en voor de terugreis kun je je spulletjes al bij elkaar gaan zoeken.
Deze reis, anders dan gedacht, is meer dan de moeite waard geweest.
Je hebt zoveel dingen geleerd die je nergens kunt leren maar die je gewoon moet ondervinden en ervaren. Je hebt zoveel gezien en indrukken opgedaan daar kun je nog heel lang van nagenieten. Je bent er "rijker" en nog volwassener van geworden! Kortom een geslaagde wereldreis. Chapeau Bart!
Wij wensen je een voorspoedige terugreis, de storm hier is gaan liggen en de vliegtuigen mogen weer landen. Dus van harte welkom is ons natte landje
en tot ziens.
Groetjes van de Voetskes

Annerie

Hey Bart Ik had op je vorige blog nog niet gereageerd maar dan nu voor alle twee dan maar. Prachtige foto's ( van beide blogs) en mooie beschrijving van je tijd daar. Hoewel korter dan van tevoren bedacht, is dit toch wel een reis vol mooie herinneringen/ ervaringen en zelfkennislessen. Iets om altijd nog tevreden op terug te kijken. Geniet nog van je laatste dagen daar en tot na de 22e .

Ewald

Volgens mij was dit de beste en mooiste ervaring die je hebt meegemaakt. Ik denk zeker dat je ervan hebt genoten, ik van het lezen wel. Zit nu te kijken naar Dakar-race, bij jullie in de buurt. Tot hoors.

Jan en Thea

Hoi Bart
Ik heb je blog met plezier gelezen. Wat een geweldige wijze om zo je Kerst te vieren! En wat heb je samen met je reisgenoten een fantastische ervaring opgedaan.
Deze bestemming zal waarschijnlijk het hoogtepunt van je reis zijn.
Het was overigens toch best wel een luxe reis met vipbehandeling qua eten, spullen dragen, tent opzetten enz. Ik weet dat wandelen en klimmen op deze manier best zwaar is maar als je je in goed gezelschap bevindt is het zeker te doen. Deze onderneming zal een ongekende herinnering in jou achterlaten......
Hier doe je het voor, top man!
Nu gaat het aftellen beginnen, het eind komt in zicht maar blijf genieten zolang het kan. Carpe Diem.
Houdoe Jan en Thea

Jan en Thea

Zo dat is weer een flinke blog, Ik heb nu nog geen tijd om hem goed te lezen maar als ik vluchtig het geheel doorneem valt mij onmiddellijk iets op.....
Bart met een big, big smile en dat zie ik graag en dat zegt heel veel!
Groetjes Thea

Ellie Fonken

Wat een geweldige blog weer Bart! Heb ervan genoten ?

Hanneke

Iew! Bart! Ik ben onder de indruk van "dat Beest" wat op je bord ligt....
Als ik zou mogen kiezen ging ik voor de peestamp. haha
Mooie foto's weer. Geniet nog even.....

Bert &Rika Brandwagt

hoi Bart.. eerst nog de beste wensen..
zoals ik tekens weer meld wat zijn de foto(s) weer mooi echt, alleen dat is al geniet.. en dan komt jou positieve blog er ook nog bij .. door de Blog te lezen ben je blij met de beslissing die je genomen hebt.. heel goed.. en als laatste
Volg je Hart want dat Klopt!!

Lenie Schoones

Eerst de allerbeste wensen in het nieuwe jaar.Het was weer een mooi verhaal en fijn dat je het nu weer zo goed naar je zin hebt Groetjes Lenie En Jan

Ewald

Bart, de beste wensen voor 2018. Nog enkele weken en dan jun je weer volop Nederlands praten. Nog een leuke tijd. Tot dan.- -

Sabina, ronny en Jaimy

Beste wensen voor het nieuwe jaar, super mooie foto's,en u blog is aangenaam om te lezen. Een super ervaring. Geniet er nog van . Grtjs uit Belgenland ?

Michel

Dag Bart,

De aller beste wensen, en wederom een genot om je belevenissen te kunnen lezen en te zien .
Enjoy ??

Ellie Fonken

Super Bart! Prachtige foto's en fijn te lezen dat je zo gastvrij ontvangen bent.
Geniet nog van je tijd in Bolivia!

Lisette

Bart allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar! Je blog is weer fantastisch, qua foto's en tekst. Het is net of we alles meebeleven zo goed geef je weer wat je meemaakt en ziet. Hopelijk nog een paar fantastische weken te gaan en geniet van alles wat je nog meemaakt!

Jan en Thea

Ha die Bart
Allereerst de beste wensen voor 2018. Je blog is meer dan welkom. Wij willen heel graag weten wat er allemaal te zien valt en wat jij meemaakt. En dat is heel veel. Je blog is zo als steeds prima geschreven en de foto's zeggen meer dan je uit kunt leggen. Fijn zo'n hartelijke ontvangst in je gastgezin daar was je wel aan toe. Je hebt nog een aantal weken om je reiservaringen goed en positief af te ronden. Uiteindelijk een wereldreis om nooit meer te vergeten en waar je nog vaak aan terug zult denken.
Zover is het nu nog niet. Pak mee wat nog mogelijk is en geef je ogen en oren goed de kost. We zien je wel weer een keertje verschijnen.
Groetjes van de Hoogstraat

Jan en Thea

Ha die Bart
Om de een of andere reden heb ik nu geen aankondiging van je volgend blog gehad!
Maar we hebben wel persoonlijk gemaild en ik hoop van harte je daarmee gesteund te hebben. Ik houd het nu dan ook kort en zeg opnieuw: Het is niet de lengte van je reis die bepalend is... dus haal er uit wat er nog in zit. En dat doe je met al zijn ups en downs. Iedereen zal achter je besluit staan. Petje af voor je open en eerlijkheid. Dat alleen al is een dik compliment waard.
Je blog is wederom prima geschreven en van fraaie foto's voorzien. Top!
Je gaat nog het een en ander zien en beleven dus eind goed al goed.
Bart het ga je goed, jij komt er wel. Als oude buren zijn wij heel trots op jou....Liefs Jan en Thea

Bert & Rika Brandwagt

Bart wees trots op je zelf.. dat je het besluit genomen hebt om terug naar huis te gaan is al een overwinning op zich zelf....
ik heb al eerder gezegd.... volg je hart... want dat klopt

je blogs zijn fijn om te lezen . en je laat ons eens stukje van de realiteit zien.. hou je taai deze maand ..

Lenie Schoones

Ik heb je verhaal gelezen geniet er nog maar een tijdje van Groetjes Lenie Schoones

Peter Delisse

Hoi Bart,

Goed van je om er zo mee om te gaan en je zo open te stellen. Zo leer je jezelf goed kennen. Maak er nog een leuke tijd van geniet ervan en nog heel veel plezier.

Groetjes

Annerie

idd een heel verhaal. Leest wel gezellig overigens. We hadden al gehoord van je terugkomst in Januari. Je hebt je zelfkennis uitgebreid :). Geniet toch nog van de tijd die je rest. We lezen je belevenissen graag.

Tino

Toch een hele onderneming Bart, knap van je hoe je het allemaal doet! Succes met de laatste loodjes daar en we zien je na de winterstop weer graag terug bij Audacia ;)

Ester

Leuk om je reis zo mee te mogen volgen Bart. Ik vind dat je het allemaal leuk omschrijft. Ga zo door en nog veel plezier daar.

Jan en Thea

Weer een mooi stuk geschreven. Het gaat je daar goed dat lees ik wel tussen de regels door. Je hebt het vermogen om je aan te passen en daar naar te handelen.
En met die insteek kom je verder. Je gastgezin mag dan wel erg op zich zelf geweest zijn de foto geeft toch een vriendelijk beeld weer van de familie. Maar zoals je al aangaf kwam er geen uitnodiging om gezamenlijk iets te ondernemen. Dat is natuurlijk een gemiste kans maar deze familie zal het van de zakelijke kant bekijken. Als dan de kamer netjes is en het eten goed dan is dat het voornaamste toch. Je zult steeds mee- maar ook tegenvallers hebben......
Je hebt de eerste etappe van je reis meer dan goed doorstaan met een mooi certificaat en een "dikke" prijs. Maar je hebt met de groep leuke uitstapjes gemaakt en heel veel gezien. Dat pakt geen mens meer van je af.
Ga zo door, geniet optimaal en houdt ons op de hoogte.
Wij lezen met veel plezier jouw reiservaringen en stiekem denk ik dan nog wel eens terug aan jou toen je nog een baby was, aan je jeugdjaren en dan nu als volwassen kerel de wereld rond..... petje af Bart dat doen wij jou niet na!
Groetjes vanuit een herfstig en nat Brabant.

Annerie

Hey, de vorige keer hadden we niet gereageerd. Er is nu tamelijk snel de volgende versie achteraan. Maar je schrijft: Wel wil ik jullie nog meegeven dat chocolade van 100% cacao dus totaal niet lekker is en je echt niet hoeft te proberen.-> Dat valt niet mee hé hier proberen. Of zend je een blokje?? :)
Verder ben ik wel benieuwd naar die hele witte kerk. Is dat ook een specifiek materiaal of is het gewoon gestukadoord en geverfd ? Verder zie ik ook dat er veel mensen zijn in je hostel van ongeveer je eigen leeftijdscategorie. Ga je een route die internationaal vaker bereisd wordt door jongeren of is het toeval dat jullie ook met zovelen daar zijn? Met hetzelfde doel? Wat is jouw voornaamste doel?
Leuk verder dat Bord met Amsterdan 9584,23 km. Zo ook je certificaat. ( Al een mooi aandenken gespaard :). Ik verheug me weer op je volgend verhaal met mooie foto's (en verhaal )van het natuurreservaat Cajas etc. gr. Annerie en haar mannen

ellie fonken

Hoi Bart,

leuk verhaal weer. Mooie foto's ook. Je neemt ons zo echt mee in je belevenissen.
Let wel op dat je je zinnen niet te lang maakt, dat leest niet altijd makkelijk. Hier en daar een taalfout, maar zo erg is dat niet toch? Wel twee vragen over een onduidelijkheid in de tekst.
1) Wat was nou precies het verschil in resultaat in het examen van vorige en deze week?
2) Hoe was je gastgezin? Er staat dat ze "erg" waren. Erg wat?? (je wilde feedback hé!)

Top dat je weer een nieuw spel onder de knie hebt. Echt iets voor jou, zo'n toernooitje! Gezellig hoor!
Je bent nu in het hostel in Cuenca. Hoe zijn de mensen die daar, samen met jou, verblijven? Veel leeftijdsgenoten misschien die daar met hetzelfde doel zijn als jij?
Heb op de site gezien dat het een mooi, goed verzorgd hostel is. Klopt dat ook?
Fijn ook dat je uiteindelijk toch niet naar Guayaquil bent gegaan.
Veel plezier nog in Cuenca, we horen vandaag of morgen wel weer wat je volgende bestemming gaat worden. We houden de route hier middels een landkaart nauwgezet bij.
Groetjes en tot de volgende keer xxx Ellie en Kees

Lenie Schoones

Weer hele mooie verhalen die je stuurt en het tornooi heb jij gewonnen denk ik en wat een mooie fotos Bart Heel veel groetjes en tot horens weer Groetjes Lenie

Lisette

Weer een goed verhaal Bart. Van die 100 procent chocolade had ik je hier al kunnen vertellen. Geniet van je tijd daar en ik wacht vol spanning op de volgende blog!

Lisette

Super blog weer Bart. En met de foto's erbij maken we het een beetje mee! Geniet van je tijd daar! Nog even een vraagje je leert wel Spaans maar kan je he daarmee verstaanbaar maken of is het een heel ander dialect wat ze daar spreken?

Paul

Boeiend je verhaal gelezen Bart. Ga zo door en geniet daar met volle teugen.
Groeten.

Lenie Schoones

Ik heb je verhaal gelezen ik denk dat je het naar je zin hebt Geniet er van Heel veel groetjes Oma

Bert & Rika

hoi Bart
wederom een mooie blog zoals de anderen ook. ik heb al tegen je moeder gezegd het leest zo lekker weg .. net een boek met plaatjes.. ga zo door. wie zien nu al uit naar de volgende blog.. vraag over de kaviaar,s houden ze die daar echt in huis zo loslopend .. grrrrrrr maar ja wij houden een hond of dergelijk,s in huis

groetjes

Jan en Thea

Wow Bart wat een weekend daar doe het toch voor! Zoveel gezien en gedaan en de ontmoetingen met andere mensen maken jouw reis onvergetelijk.
Nu merk ik hoe goed je deze reis hebt voorbereid want alleen dan kun je het maximale eruit halen. Voor ons allemaal een mooi stukje aardrijkskunde en cultuur wijsheid erbij dus zeg ik vooral op deze wijze doorgaan. Je schrijft en beschrijft heel goed en inderdaad de foto's zijn prachtig en ook veelzeggend.
Ik kijk echt uit naar de volgende "story"........
Adios amigo

Robert

Top blog
Geniet

Ewald

Je verhaalvorm wordt steeds leuker. Ik mis echter af en toe aan lachje op de foto's. Is het zo zwaar? Ik wens je verder veel plezier. De mazzel.

Peter van de Wouw

Hey art vergeet niet om cuy te eten he! Is erg lekker zo'n cavia kan ik je vertellen...
Leuke tocht man!

Mama

Weer top geschreven

Janneke

Zooo even alles bijgelezen. Poeh. Miste je wel vandaag hoor op mijn eerste werkdag na mijn vakantie ? geniet ervan en tot horens!

Annerie

Leuk je blog, verrassend dat je foto's er door komen ( dit was voorheen bij Judith vaak niet het geval). De jongens hebben nog wel wat vragen naar aanleiding van je verblijf daar. Hier komen ze: Wat eet je gewoonlijk ? Heb je de tijd na 13.00 uur nodig om het Spaans te leren of kun je andere dingen ondernemen. Wat is de verwachtte duur van de taalcursus/ school? Hoe gaat het bij je gastgezin en hoe zijn de leefomstandigheden ? Wat zijn een "jugo" en een "empanada"? We hebben het niet opgezocht. Verdere vragen komen nog wel. dat je blog leuk leest en dat de foto's mooi zijn hoeven we je niet meer te vertellen gezien de eerdere reacties. Veel plezier en we zien je volgende belevenissen graag vrschijnen.

Bert en Rika Brandwagt

leuk om elke keer een blog van jou te mogen lezen..
het leest makkelijk weg en erg mooie foto,s, een privé les Spaans in nooit weg.. dan gaat de stof er makkelijker in volgens ons.
we kijken nu al uit naar de volgende blog. geniet er van en veel suc6

Peter van de Wouw

Hey Bart,
Mooi land hé? Als je ergens hulp bij nodig hebt laat maar weten, ik heb veel familie wonen in Quito.

Helmut

Leuk om je zo te volgen, ga zo door en vooral genieten.

Jan en Thea

Hoi Bart
Je blog is leuk en prettig leesbaar geschreven. Jammer dat je nu al lesuitval hebt maar ja dat is niet anders...Die 3800 meter daar moet je voor gaan! Jezelf doelen stellen en ook proberen die te bereiken dat geeft voldoening.
Super van die uitnodiging om de voetbalwedstrijd te bekijken. De leuke contacten met andere mensen maakt zo'n wereldreis extra bijzonder.
Wij hopen dat je nog vaak van dit soort mazzeltjes krijgt.
Tot de volgende blog Bart
Houdoe

Ewald

Je maakt er echt een aardig verhaal van. Veel ergg leuk om te lezen.

Hanneke

He Bart,
Leuk om te lezen hoe het met je gaat.
Geniet ervan!
Wij volgen je op de voet.....
Groetjes

Paul

mooi verhaal Bart.
lees al wel dat de voetbal daar net zo slecht is als hier.
groetjes

carla kees

Geweldig bart ? ?

Oma Schoones

Ik heb je verhaal vanmiddag gelezen met Judith samen.Wat fijn dat het zo goed met je gaat En wat een mooie fotos Nog heel veel groetjes Lenie

Adrie.

Mooi verhaal Bart. Makkelijk leesbaar geschreven. Ben blij dat het je goed gaat. Ook heel mooie, zeg maar gerust; Prachtige foto`s.

Mama

Je blog is goed te volgen en leest lekker weg. Mooi geschreven en mooie foto’s ???

Sjan

Hoi Bart, wat leuk om je zo te volgen. Fijn om te lezen dat het je goed gaat en de eerste spaanse woorden geleerd hebt. Succes met de vervolg lessen. Prachtige foto's bij je verhaal.
Ik blijf je volgen.

Lisa

Heel leuk om te lezen! Ook fijn dat je eindelijk een keer ritme hebt in je leven ;p

Heeel veel plezier en succes nog en houd ons op de hoogte!

Michel

Hoi bart

Erg leuk om het eea te lezen van je reis
Leest overigens erg lekker hetgeen je schrijft ??
Veel succes en plezier verder

Kitty van herpen

Geniet er van !!!!!

Bert & Rika Brandwagt

wat een mooie verhaal.. echt leuk om te lezen...en hele mooie foto's
geniet er van

Anton

ga zo door Bart, leuk om te lezen en inderdaad prachtige foto's ,
graag tot het volgende verslag enuuuuuuu genieten !!!!

EWald.

De start was dus toch wel aardig. Je hebt er een leuk verslag van gemaakt, met mooie foto,s. Het ziet er goed uit. Geniet ervan. Doei.

Oma Schoones

Ik heb je verhaal gelezen en wat een mooie fotos geniet er van en tot het volgende verhaal.Groetjes Lenie

Vicky

Que disfrutes Bart.
Poco a poco??

Jan en Thea

Ha die Bart
Een goed begin is het halve werk...en het rustige tempo is ook niet verkeerd.
Leuke markt foto's in vrolijke kleuren. De stad oogt redelijk modern. Nu nog een keer foto's van je gasthuis want we willen wel weten hoe je daar woont! De Spaanse taal leren kost tijd dat is te snappen en alles wat je ervan opsteekt is mooi meegenomen. Het is tenslotte wel een wereldtaal...Dus je beste beentje voor en ook dat komt wel goed maar vooral genieten en goed rondkijken.
Groetjes van de Hoogstraat

Thea Traa .

Ik heb genoten van je prachtig verhaal en de mooie foto's tot de volgende blog . Groetjes en geniet er van .

Adrie.

Hoi Bart. Mooi verslag, en heel mooie foto's. Genieten ervan. Wat een mooi land. Groetjes.

Lisette Beekmans

Geweldig Bart zoals je alles geschreven hebt. Het is net of we alles meemaken van dichtbij! En wat een mooie /leuke foto's heb je erbij geplaatst. Ik heb weer genoten! Ik wacht vol spanning op je volgende blog. Geniet met volle teugen, en maak dat dit de reis van je leven wordt!

Ellie Fonken

Hey Bart. Uiteraard zijn wij, via Judith, al helemaal op de hoogte en volgen we jou, bijna, tot in de kleinste details. Maar toch is het leuk om je blog te lezen. Je beschrijft je ervaringen op zo'n manier dat ik in gedachten je stem er bij hoor, ha-ha.
En dat is fijn.
Groetjes en xxx Ellie

Suus

Hé Bartje,
Nogmaals heel veel plezier en succes!
Zorg goed voor jezelf en dat kun je heel goed weet ik, dat doe je al heel wat jaren....
Heel veel ervaringen rijker en heelhuids terugkomen!
Ga je volgen de komende maanden...
Liefs Suus

Jan en Thea

Hallo Bart
Je moet er zijn intussen. Dus als je zin en tijd hebt laat maar iets horen al snap ik heel goed dat de vlucht en het reizen naar de plaats van bestemming heel veel energie van je vergen. Ook ben ik benieuwd hoe het gastgezin bevalt?
Kortom blog er maar op los.....
houdoe Jan en Thea

Gionne

Leuk om je op deze manier te kunnen volgen, Bart! Maak er een hele mooie reis van en kom met veel positieve ervaringen weer veilig thuis! Geniet!

Oma Schoones

Ben je goed aangekomen hopelijk wel,ik hoorr het nog wel Heel veel groetjes Oma Lenie en Jan.

Robert

Bart geniet ervan buen viaje

Nicole

Heel veel reis en leer plezier.
Heb je je beschermengeltje bij je??
Ik ga je volgen met je verhalen.
Tot gauw

Adrie Oerlemans.

Bart, ouwe buur jongen. Heel, heel goeie reis. Pas goed op jezelf. Geniet van alles. Gr. Adrie.

Yvon N

He Kerel, heel veel plezier en succes. Hou je koppie erbij en geniet met volle teugen ook als het iets minder gaat.
Toi toi!

EWald.

Ik hoop dat alles gaat zo jij het in gedachten had. Geniet ervan en zie weer gezond en wel terug te komen. Vaya con dios.

Tim

Mooi geschreven Bart! Bijzonder veel succes en plezier gewenst! You can do it! :)

Maaike

Hey Bart,


Goede reis en probeer zo veel mogelijk te genieten. Lees je verhalen graag.

Groetjes

Jan en Thea

Hoi Bart
Je kunt nu de uren af gaan tellen. Je avontuur gaat beginnen...
Let goed op jezelf en je spullen.
Je blog is goed geschreven, duidelijk, informatief en.... met gevoel (is ook belangrijk)
Bart zet hem op, wij gaan je volgen en genieten van je reisverhalen en als het nodig is ook ondersteunen!
Houdoe van de buren

Miranda

Mooi geschreven barrie, ik wens je alle goeds succes en hopelijk en te gekke tijd. Tis je droom ga die achterna en mocht het niet lukken dan meteen terug, we zullen aan je denken en ik ga je zeker volgen dikke kus je (ex) collega

Lisette Beekmans

Bart super spannend maar hoop dat je een fantastische tijd tegemoet gaat! Zie je blog wel voorbij komen en zal ze met verbazing lezen denk ik, met wat je daar allemaal gaat beleven!

Sabina

Hey ,heel veel succes in u avontuur , geniet er vooral van . Grtjs vanuit Belgenland Sabina , Ronny en Jaimy

Lambert

Ik stel voor dat je de app osmand meeneemt. Offline kaarten met zelfs wandelpaden kun je met Wi-Fi nu al downloaden.

Als je digitale reisgidsen nodig hebt laat maar weten. In pdf of ePUB formaat.

Lambert

Veel plezier.

Beschrijving plannen en afwijkingen (waarom) later zijn voor ons interessant.
Voorbereiding is alle bezienswaardigheden in een goede volgorde te zetten. Als je voorbij bent ga je niet meer terug.

Bert en Rika Brandwagt

Geniet van jou avontuur.. Verwonder je van de dingen.. Het zal iets worden waar menig mens over droomd om dit te doen.. Jij maakt jou wens en droom waar

Jan en Thea

Wij kijken er naar uit om jouw reis digitaal te volgen.
Het is goed om je indrukken en ervaringen vast te leggen....
Het wordt de reis van je leven dus bewonder, verwonder en geniet van alles wat je gaat zien en meemaken. Het zal je horizon ontzettend verbreden.
Groetjes van de Hoogstraat....

Ewald

Je verhaal ziet er goed uit.
Ga zo door.

Hans

Zeker wil ik graag volgen. Heel veel funn daaro. Geniet ervan.

Thea Traa

Tof Bart , geniet er van ik hoor het wel hoe dat het je verder vergaat . Groetjes

Robert

Ben benieuw naar je komende
Reis ervaringen

Jehebt mijn mailadres

lisette beekmans

Leuk Bart, ben zeker benieuwd naar de mooie en leuke of minder leuke dingen die je gaat beleven!